Слънце и адреналин на Махо бийч

Обичате слънце, море и адреналин? Вашето място е Махо бийч! Maho Beach е закътан плаж в близост до международното летище „Princess Juliana” на карибския остров Сен Мартен. Мястото е популярно не сaмо заради топлия пясък и тюркоазената вода, но и защото е в непосредствена близост до летището, което допринася за допълнителни емоции на плажа.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Самолетите прелитат буквално на метри от главите на плажуващите, което си е събитие, вдигащо адреналина. Нетърпеливите туристи се радват на кацащите “самолетчета” като деца и не пропускат възможността да направят по някой уникален кадър. Все пак не всеки ден можеш да си снимаш Боинг над главата 🙂 Ето как се случват нещата на Maho Beach:

Властите са решили да си измият ръцете и да се лишат от отговорност с една табела: „Внимание – опасност! Предизвиква сериозни наранявания и/или смърт“. Е, някои от туристите наистина си търсят белята.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!