Най-добрите водоеми за риболов в България

Обичаме да ходим за риба, а има и някои интересни места, които си струва да посетим. Местата, за които ще пишем в тази статия са не само чудесни за риболов, но и приказни за почивка. Именно заради това можем да ги предложим с чисто сърце на хората. Подчертаваме, че това са сладководни водоеми, които се ползват за риболов. Не насърчаваме по никакъв начин бракониерството и строго осъждаме хората, които се занимават с това.


Язовир Доспат


Край Доспат винаги е прекрасно. Водите на язовира в прекрасен ден отразяват слънчевата светлина и може да се насладите на чудесната природа и чистия въздух. Дори като говорим за това искаме да запалим колата и да тръгнем натам. Разположен в приказните Западни Родопи, около него има чудесни населени места, в които може да отседнете по-близо или малко по-далеч. Последно като ходихме пътят не беше перфектен и имаше дупки, но това не е болка за умиране.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 


Язовир Копринка

 

Копринка е прекрасно място за риболов и излет. Винаги може да намерите приятна компания, с която да го посетите. Единственият голям проблем, който може да срещнете е, че има хора с лодки, които ходят там и могат да вдигат прекалено голям шум. Ако намерите място, на което да се усамотите няма да имате никакви проблеми. Освен това самият язовир се намира в центъра на България (близо до Казанлък) и може да се стигне лесно до почти всяка точка от Южна и Централна България. Прекрасното при него е, че има много скрити заливи и ръкави. Друг бонус е, че има много места, на които да седнете, да хапнете и да се насладите на гледката.


Язовир Батак


Един от най-красивите язовири в нашата страна. Ние го харесваме много заради уникалните гледки, които се разкриват край него. Свързваме го с много прекрасни моменти с наши близки приятели и близки. И той, подобно на язовир Доспат е в Западните Родопи, в близост до града със същото име. Добрата новина е, че наблизо има изключително много приятни места за настаняване, които може да разгледате и да изберете от тях за своята почивка.

Знаем, че има хора, които пътуват из страната (и чужбина) в търсене на добри дестинации за риболов. Хващайте спининг въдиците, палете кемперите и се насладете на тези три прекрасни места! Опознайте и обикнете Родината чрез риболов. Дори само с едно бързо търсене в интернет ще видите прекрасни гледки от всички места както и отзиви на доволни хора, които са ходили. Няма да съжалявате!

Тагове

риболов
За Пътешественик
Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.