Разходка сред звездите

Представете си да вървите сред звездите!… Да имате възможността да се разхождате или да карате колело по алея, осеяна с безброй светещи звезди!

Вървейки в топлата лятна нощ, изведнъж се озовавате на място, което сте виждали само в мечтите и сънищата си. Милиони, милиарди малки блещукащи светлинки се движат заедно с вас. И колкото повече вървите, те стават все по-вълшебни.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Тази разходка вече не е просто сън или мечта. Можете да се насладите на звездната алея в Нюенен, източно от Айндховен, Холандия.

1

Пътеката е вдъхновена от шедьовъра на Ван Гог „Звездна нощ“. През 2015 година Ван Гог е акцент за три държави в Европа – Холандия, Белгия и Франция. Тази година се навършват точно 125 години от смъртта на великия артист и в негова памет Европейската фондация „Ван Гог“ организира и провежда културни събития през цялата година.

5

Алеята е оцветена със специална боя, която се зарежда на дневна светлина, и е с вградени светлодиоди, които се захранват със слънчева енергия. Пътят е дълъг километър и е истинска атракция. Изглежда някак вълшебен и невероятен самият факт, че можеш да се разходиш сред звездите!

Според проектантите на магията, това е нова система, която на практика е самостоятелна и колкото и нереално да звучи, може да съществува без значение от метеорологичните условия.

4

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!