Публикувахме пътеписите, време е за гласуване!

Играта на Пътешественик.com вече е във втория си етап – благодарим на всички, които ни изпратиха свои пътеписи и се включиха в нея! 🙂 Получените истории събрахме в специална секция в сайта ТУК.

Дойде време и за гласуване! Според регламента на играта участващите пътеписи ще събират харесвания до 6 април. След това 20-те най-харесвани от тях ще бъдат включени в тегленето на наградите, което ще се извърши до 5 дни след края на играта, на произволен принцип измежду двайсетте участници.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

ВАЖНО – отчитат се само харесванията, дадени в сайта Пътешественик.com (виждате ги като брой след бутона Like под заглавието и автора на всеки пътепис, чрез който се гласува). Т.е., ако споделите пътеписа в някоя социална мрежа, харесванията на публикацията там, а не в сайта Пътешественик.com, не се включват. Затова – канете приятелите си да влязат в сайта и тогава да харесват! 🙂

В общата страница с участващите пътеписи можете да видите и временното класиране – като натиснете червения бутон със сърчице, което автоматично ще подреди пътеписите според броя харесвания, които са получили до момента.

Всички останали детайли и подробности за играта можете да прочетете в официалните правила, които са ТУК. Ако имате въпроси или коментари, можете да ни пишете във фейсбук страницата ни или на e-mail: story@pateshestvenik.com

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!  А на останалите – приятно четене и разглеждане на пътеписите, има много какво да се научи и види! 🙂

Тагове

featured игра
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!