Ски зона Пампорово възобновява работа от днес - 16 януари

Днес – 16 януари, Пампорово отново е достъпен за зимни спортове, а операторът на ски зоната обяви запазване на промоционалните цени на лифт картите до 22 януари включително.

През последните 5 денонощия снежните оръдия в Пампорово работят с пълен капацитет и произвеждат сняг по пистите. От днес ще бъдат отлично подготвени и отворени минимум 70% от ски зоната, а в следващите дни ще бъдат пуснати още писти и курортът ще заработи почти изцяло.

За радост на всички времето най-после се нормализира и в курорта, освен изкуствен сняг, през последните дни има и периодични снеговалежи, които допринасят за значителното подобряване на условията за ски и сноуборд.

Цената на дневната лифт карта остава 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете до 22 януари включително, като от “Пампорово” АД препоръчват всички посетители да закупуват картите си директно през новия онлайн магазин на www.pamporovo.me, за да направят преживяването си по-приятно, като избегнат напълно чакането на опашки и прекарат повече време по пистите.

До края на януари можете да се възползвате и от допълнителни 10% отстъпка за седмично настаняване в студио А43а в Green Life Pamporovo.


 

Освен ски и сноуборд по белите писти в курорта посетителите могат да се възползват и от други интересни активности на открито, предлагани от Туристически център “Пампорово”, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Следващата неделя – 24 януари, от центъра организират второто поредно издание на събитието “Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска”, което има за цел да популяризира спорта сред повече хора в страната, а желаещите да опитат имат шанса да получат първия си урок лично от олимпийската ни шампионка Екатерина Дафовска.

За актуална информация за отворени писти и работещи съоръжения, метеорологичната обстановка и всичко в Пампорово следете сайта www.pamporovo.me и социалните канали на курорта или се обадете на 070017702

Източник: www.capital.bg

Тагове

Пампорово
За Пътешественик
Avatar
Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.