Най-необичайният хотел в Африка: Сантос Експрес

Не знаем за вас, но след няколко часа във влака, пътувайки към морето, вероятно последното място, на което бихме отишли да спим, е… друг влак. Въпреки това признаваме, че идеята за влак-хотел е достатъчно креативна, за да бъде реализирана успешно в световен мащаб.

И да, ако можехме да пътуваме с частен самолет, със сигурност щяхме да пробваме този хотел. Сантос Експрес, познат просто като Влака, се намира на Сантос бийч, Мозел Бей, в сърцето на Южна Африка. Разположено на 30 метра от брега на Индийския океан, необичайното място за спане предлага на гостите си ексклузивната възможност да усещат денонощно морския бриз. Гледката също е повече от невероятна.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Хотелът разполага с пет различни отделения с единични, двойни и по-големи помещения за настаняване.

Обзалагаме се, че не го очаквате, но Сантос Експрес предлага и конферентна зала, както и ресторант на плажа. Сред услугите, предоставяни от влака-хотел, са още барбекю, wi-fi, пране, кетъринг по купетата.

Това необикновено и ексцентрично място за настаняване определено забавлява туристите. Не всеки ден може да ви се случи да пренощувате във влак, превърнат в хотел, който да предлага абсолютно всички необходими условия за прекрасна почивка. И то с бонус – разположен на самия бряг на Индийския океан! На всичкото отгоре цените за нощувка са с около 90% по-ниски от повечето европейски хостели – от 7 до 15 евро. Звучи супер, нали?

5
Източник: TOE, снимки: santosexpress.co.za
За Афродити