“Кучето не хареса престоя си тук” и други оплаквания по хотелите

Хората станаха твърде претенциозни, защото всеки иска нещо различно и уникално. Това съобщи „Skyscanner“, който е най-големият европейски сайт за организиране на пътувания и трети в света по същото с 25 млн. посещения месечно. Те направиха извадка на най-уникалните жалби и желания на клиентите по хотелите.

Ето и примерите:

Клиент е поискал да му се направи отстъпка, защото “спал лошо заради хъркането на приятелката си”. Изказването “Кучето не хареса престоя си тук” пък било придружено с искане за връщане на парите и изпъната напред длан. “Сервитьорът е твърде хубав” – друго оплакване от списъка.

14373027708_0b5d0cc446_oСнимка: Michael Erhardsson

“Чаршафите са много бели”, “Морето е твърде синьо”, “Сладоледът е твърде студен” допълнително успяват да ни разсмеят сега, но със сигурност са вбесили и най-спокойния хотелиер. “Във вегетарианското меню няма пържола” може би пък е поправимо, но в такъв случай ще се появи оплакването “Във вегетарианското меню ИМА пържола”. “Хотелът няма изглед към морето”- това вече е сериозен проблем, за който хотел Мейфеър в Лондон трябва да помисли.

Ако видите някъде куп сакати жаби на едно място, не се чудете какво се е случило – “Нека пилешките бутчета в порцията да са само десни” е още едно „изискване“ на клиент. “Искам тоалетно казанче, захранвано с минерална вода” пък тотално ни шашна.

Виж и това: 30 от най-удивителните хотели в света

Особено впечатляваща била жалбата на майката на младоженец, която била възмутена, че не е получила стаята “за младоженци на меден месец” на хотела. Заявка за “кози звънци, за да ми помогнат да заспя” също не била чужда на хората от бранша.

За Филип