Клинът според възрастта и как да постигнем по-добра фигура

 

Хората, които са успели да намерят своя стил и да се придържат към него всеки ден, обикновено оставят най-приятни впечатления. Те са запомнени.

Какво означава „вашият стил“ и как да го намерите? На първо място – това е хармония с вида на външния вид. Вашият стил не трябва да противоречи на характера, темперамента, начина на живот. Вместо това дава усещане за пълен комфорт и самочувствие, благоприятно подчертава предимствата и умело прикрива несъвършенствата на фигурата. Дали ще изберете да носите клинове или панталони няма голямо значение, важното е Вие да се чувствате удобно.

Разбира се, това не означава, че трябва да се носят едни и същи дрехи от страх да не нарушите имиджа си. След като разберете как да комбинирате дрехите и какво точно ви отива, ще можете да играете с образи, да сменяте тоалети, да използвате своите тайни и винаги да изглеждате ефектно, модерно и стилно.

Помислете за няколко стъпки, които ще ви доближат до вашия индивидуален стил на облекло.

Анализирайте гардероба си

Разгънете всичките си неща и помислете защо сте ги купили. Какви принципи спазвахте? Не пренебрегвайте нещата, които сте купили въз основа на ежедневните си нужди. Модерните клинове са едни от най-предпочитаните дрехи за ежедневието. На пазара има голямо разнообразие от модели и материи, така че дамите които ги предпочитат няма да се затруднят в избора си.

Ориентирайте се във вариантите за цвят

Вземайки решение за цветовете и нюансите, които ви подхождат, можете да закупите неща, които придават на външния ви вид здрав и свеж вид. Цветовете, които правят лицето ви бледо, трябва да се избягват.

Според фигурата. Различните видове женски фигури изискват различни стилове на облекло. Правилно избраният стил може да направи всяка фигура привлекателна.

Спрямо възрастта и социалния статус

Разбира се, смелите дами винаги са предизвиквали възхищение. Но е важно да не се прекалява. Колкото и красива и модерна да е една дреха, ако е предназначена за момичета на възраст 18-25 години, тогава жена над 60 години едва ли си струва да я купува. Същото важи и за статуса. Помислете на каква позиция сте, с кого общувате, какво е семейното ви положение и т.н. Твърде смело или „състаряващо“ облекло ще отвърне окото на другите и ще ви накара да се почувствате неловко.

Съобразяваме се с характера и начина си на живот

Ако сте скромен и елегантен човек, не трябва да включвате силни или агресивни нотки в стила си. Също така е важно да изберете дрехи, които ще бъдат удобни и подходящи за тези места, където обикновено прекарвате времето си.

Ние черпим идеи от модни източници

Не забравяйте да се интересувате от модни новини, тенденции, съвети от реномирани издания и блогъри. В това разнообразие е лесно да намерите „своя чип“. Малко експериментиране, грим – и вашето изображение ще флиртува с нови цветове.

Да се вслушаме в себе си

В процеса на избор на вашия стил е важно да се вслушвате в интуицията и благополучието си. Избраният стил на облекло трябва да дава твърдо усещане за комфорт. Ако се чувствате като кралица в рокля или костюм, можете да забравите за модата. Причината за покупката – вашето пламенно желание да притежавате това нещо.

Но все пак си струва да следвате модните тенденции. Най-малкото защото това е правилният начин редовно да внасяте свежест и новост във вашите тоалети.

За Пътешественик
Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.