Как се скача във водопад на Филипините

Приключенски дух и жажда за общуване с природата – тази перфектна комбинация е най-добрата мотивация да посетите някой от многобройните паркове за еко забавления в света. Един от тях е Danasan Eco Adventure Park, който се намира във Филипините и се разпростира на над 1300 км². Той разчита на естествената красота на природата в района и предлага на посетителите възможност да се насладят на разнообразни дейности на открито като езда, ATV, изследване на пещери и гмуркане във водопади.

waterf2 waterf3


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Точно така – в парка има три водопада, на които можете не само да се любувате, но и да предизвикате смелостта си, като скочите в прохладните води. И то от завидна височина! Естествено, под зоркия поглед на местен водач, който ще ви покаже най-подходящото място, от което да го направите. Забавлението е гарантирано, а преживяването със сигурност ще остане спомен завинаги! Иска ви се да сте там? Пренесете се в приключенския парк с видеото, което ни изпрати нашият приятел Георги Балинов (www.balinov.com) – благодарим ти, Жоро, страхотно е! 🙂

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!