Как пътува Българ?

Гледали ли сте „Българ“? Да, онези анимационни филмчета, които имат милиони гледания в интернет? Нещо като нашенското семейство Симпсън – хем се смееш, хем ти се ще истините, които гледаш от екрана, да не бяха толкова истински? Е, имаме голяма новина: до дни ще можете да гледате “Българ: филмът“ и по кината, и то на 3D.
Първият български пълнометражен анимационен 3D филм е готов и той е точно „Българ“! Не, не са събрани познатите серии, всичко е чистак ново и цялостно – сюжет и картинки, не сте ги виждали досега.
За продукцията си Неделчо Богданов и екипът му съобщават:

БЪЛГАР: ФИЛМЪТ е ПЪЛНОМЕТРАЖЕН анимационен филм – първият от над 40 години, правен у нас, с изцяло нов сценарий, добре познатите герои + нови готини герои!
БЪЛГАР: ФИЛМЪТ ще ви разсмее, разсее и отвее!
Не го бъркайте със сериите от сериала – това е КИНО ФИЛМ:)))


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Balgar

Зад гърба си „Българ“ има 3 сезона с 18 епизода и над 2 милиона гледания в интернет. Може би не ви е известно, че Българ е запален пътешественик. Той може да отиде където си иска и да прави каквото си иска – да легне на улицата, да се закача с хората, да коментира културни паметници… Ако искате да видите как пътува Българ, разгледайте галериите. И не пропускайте шанса да сте в киносалоните от 28 ноември, когато е премиерата на това истинско нашенско чудо на киното!

Българ в Несебър

Българ в Созопол

Българ в Карандила

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!