Какво е общото между Банско и Мексико?

Може ли да съберете на едно място световноизвестен български курорт и екзотична гореща държава? Разбира се, че може! Планинският уют на Банско се преплита с кулинарните традиции на Мексико в едно събитие, което със сигурност ще достави огромно удоволствие на всички, които ще имат щастието да го посетят.

Възклицанието “Viva Mexico!“ ще властва в 5-звездния хотел Premier Luxury Mountain Resort в Банско по време на специалната мексиканска вечер Carna Asada & Taquisa под вещото ръководство на магьосника в кухнята Робин Виляреал – шеф готвач, дипломиран във френската кулинарна академия Le Cordon Bleu.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

pool05R

Ако все още нямате планове за 8 август, ви препоръчваме да отскочите до Банско и да се насладите на мексикански тематичен бюфет с изобилие от автентични вкусотии и напитки.

mexican_image2

Мексиканската кухня е смесица от местно и испанско влияние. Повечето мексиканци и до днес предпочитат в менюто си традиционни храни като царевица, боб и чушки. Точно това ще използват като вдъхновение Робин и екипът на Premier.

Ще можете да хапнете мексикански специалитети, сред които традиционният колбас чоризо, свинско, пилешко и зеленчуци на 3 специално обособени щанда. На първия – Месо, Робин ще приготвя BBQ на място, за да започнете вкусното си мексиканско пътешествие по най-добрия начин.

После задължително трябва да минете и през щанда Тако-кесадиля – невъзможно е дори да си представим мексиканска вечер без такос и кесадили! На бюфет Гарнитури пък ще откриете всичко, което е нужно, за да направите вечерята и по-вкусна, и по-здравословна: от боб и зеленчуци на скара до мексикански ориз, огромно разнообразие от салати и гарнитури ще направи кулинарното изживяване наистина перфектно.

tacos-245241_1280

Естествено, ще има и десерти, и специални коктейли, а най-добрият финал на вечерта ще е да се отпуснете блажено в някоя от супер комфортните стаи или апартаменти на Premier Luxury Mountain Resort. Един хубав сън, на следващия ден релакс в страхотния спа комплекс на хотела, лежерна почивка около открития басейн и разходка в прохладната зелена прегръдка на Пирин около Банско – и ето ви го перфектния уикенд!

Premier Mountain Resort

Premier Mountain Resort 14

Premier Mountain Resort 14

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!