Изпрати своята история

Сайтът е отворен за всички вас, Пътешественици! Изпращайте ни вашите истории, снимки и видеа, а ние ще се постараем да ги представим по-най добрия начин пред нашата аудитория.

 

За да успеем ви молим да следвате няколко лесни стъпки в подготовката на файловете ви:

  1. Използвайте ваши текстове, снимки и видеа или такива, за които имате уредени авторски права.
  2. Изпратете ни текстовете ви в отделен word документ.
  3. Пишете на кирилица, като имената на специфични места, сгради, паметници и др. можете да изписвате на различен език – латиница или друг език.
  4. Няма ограничения за минимална или максимална дължина на текста – вие решавате как да опишете преживяванията и местата, на които сте били.
  5. Наименувайте снимките си с числа и на латиница – например 1. Sofia day, 2. Sofia day и т.н.
  6. В текста на статията опишете къде да поставим съответна снимка или снимки. Например: (снимки 1.sofia nigh, 2.sofia day, 3. sofia morning)
  7. Можете да използвате чужди фрази, текстове или данни, стига да ги цитирате, ако е възможно и с линк към източника.
  8. Запазваме си правото да коригираме правопис и пунктуация, да превеждаме някои от наименованията с цел по-лесно намиране от потребителите и по-добра оптимизацията на съответната статия, както и други промени в думи или изрази с цел по-доброто възприемане от потребителите. При подобни промени преди публикуване те ще бъдат изпращани към автора, така че той да одобри финалния вариант на публикацията.
  9. Ако историята ви е била публикувана в друг уебсайт или блог можете да ни изпратите линк, който да цитираме. Ще се радваме ако цитирате и Пътешественик.com след като ние публикуваме историите ви.

 

Изпратете ни файловете с историята си на имейл story@pateshestvenik.com