Златното цветно море в Луопинг

Безброй красици жълти цветове, които се разстилат пред погледа като безбрежно море и създават неописуема гледка – това са полетата с рапица в Луопинг, Китай. Благодарение на тях и на майсторството на фотографите, които заслужено избират мястото за един от любимите си обекти, малкият окръг става световноизвестен.

В началото на пролетта, когато рапицата разцъфтява в цялата си прелест, полетата се покриват с жълти цветове и „златната“ покривка продължава чак до хоризонта – докъдето ти стига погледът. Това истинско пиршество за зрението се наблюдава от февруари-март до юни, като особено впечатляващи са изгревите.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

amazing-Canola-Flower-Fields-China1

Цветовите комбинации, които природата създава, превръщат полетата в Луопинг в любима дестинация на все повече туристи. Да се стигне до тях не е трудно, тъй като се намират само на няколко километра извън града. Лесно е и да си осигурите спираща дъха гледка отгоре – достатъчно е да се изкачите на някой от хълмовете, между които се простират безкрайните, покрити със златен цвят полета.

Canola-Flowers-Luoping

travel-canola-flower-fields-luoping-china

Снимки: TOTE

Тагове

поле рапица
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!