Да поемеш от мъдростта и неземната красота на Родопите

Който се е разходил из България, се е уверил, че страната ни е красива. Но който е видял Родопите, и особено Девинския край, е сигурен: България е неземно красива!

Вековни гори, чист въздух и бистри като сълза извори са само част от пейзажа, който ще насити сетивата ви, ако решите да посетите град Девин и околностите му. Към тях ще се прибавят и ароматите и звуците – автентични и вечни като планината. Ще се прибави и удоволствието от общуването с местните хора, които са с големи сърца и неподражаемо чувство за хумор.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Знаещите казват: ако искаш да поемеш от мъдростта на едно място, трябва да се окъпеш във водите му и да преспиш там. Ако искате мъдростта на Родопите „да влезе в жилите ви“ и да стане завинаги част от вас, изберете за престоя си в планината хотелския комплекс „Исмена“. Не случайно е кръстен така – Исмена е името на древнотракийската богинята на любовта. При древните гърци пък Исмен е бог на водата.

1012973_1129279870459909_3524613787668757251_n

В хотелския комплекс „Исмена“ ще се насладите на божествените свойства на минералната вода, която извира в девинския край. Луксозният SPA & Wellness център предлага външен и вътрешен плувен басейн с минерална вода, джакузи, шоков басейн, парна баня, родопска баня, сауна, фитнес, зона за релакс, солариум, естетичен и оздравителен център.


Сред услугите, с които можете да направите престоя си в комплекса още по-вълнуващ и незабравим, са също лов и риболов, OFF ROAD приключение, конна езда, разходка с лодка, ски и сноуборд, посещение на планетариум, спелео и пещерен туризъм, пешеходен еко туризъм, наблюдение на животни.

Ако пък решите да свържете почивка и работа, можете да ползвате конферентната зала и Wi Fi интернет, който е достъпен на цялата територия на комплекса.

„Исмена“ е и идеалното място да се ожените – гостите ви със сигурност ще запомнят завинаги вашето сватбено тържество в сърцето на планината, а вие ще поемете от мощта на Родопите и така ще е орисан семейният ви живот, да бъде стабилен и силен като тях.


За комфорта и уюта на хотелски комплекс „Исмена“ се носят легенди, а обслужването е на европейско ниво. Горещо ви препоръчваме да го посетите и той да стане част от любовта ви към Родопите!

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!