Да обядваш във водопад

Ресторантът при водопада Лабасин във Филипините е нашето предложение за тези, които имат желание да опитат нещо ново това лято! Какво ще кажете за освежаващ обяд, в непосредствена близост до водопада? А защо не направо в него? 🙂 Да усещате течащата вода под краката си, докато хапвате – може да ви звучи опасно, ексцентрично, необичайно и направо невъзможно, но ето че е истина и си струва да се опита.

1

Villa Escudero Resort дава шанс да изпитате това единствено по рода си преживяване. Основната атракция е ресторантът при водопада Лабасин, където можете да опитате традиционни храни и да се полюбувате на пейзажа. Всъщност говорим не за естествен водопад, а за преливник на язовир, но това по никакъв начин не прави усещането по-малко вълнуващо и приятно.

4

Голямо количество бистра вода се спуска стремително надолу точно до масата, на която похапвате някое завъртяно ястие, типично за островната държава. А краката ви са потънали във водата, която лежерно ви доставя успокоение и създава усещането за мекота и комфорт.

6

Бамбуковите маси са разположени само на няколко крачки от водопада, което позволява прекрасна гледка и хладна освежаваща атмосфера. Тези, които искат да постигнат високо ниво на релакс, могат да се изтегнат близо до стената, покрита с вода и да се насладят на един невероятен масаж.

Други услуги, предлагани във Вила Ескудеро, са гребане на бамбуков сал по Лабасин и турове в селските райони наоколо с колоритен джип. Брането на кокосови орехи също е изключителна атракция за чуждестранните туристи.

5 7
Източник: ТОЕ
За Йоана
Пътуването е начин на живот. Необходимост. Страст. Това е начинът, по който успявам да прекроя себе си, когато ми е нужно. Начинът да изляза от моята реалност. Начинът просто да усещам живота в неговата пъстрота. Късметлии сме, защото днес имаме възможността да видим различни места, да опитаме от колоритността на различните култури, да се запознаем с различни хора от всяко кътче на Земята. Стига да искаме! Мечтата ми е след 50 години да се обърна и да кажа: „Аз успях да видя всичко, което искам!“. Пожелавам го и на вас!