Да обядваш във водопад

Ресторантът при водопада Лабасин във Филипините е нашето предложение за тези, които имат желание да опитат нещо ново това лято! Какво ще кажете за освежаващ обяд, в непосредствена близост до водопада? А защо не направо в него? 🙂 Да усещате течащата вода под краката си, докато хапвате – може да ви звучи опасно, ексцентрично, необичайно и направо невъзможно, но ето че е истина и си струва да се опита.

1


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Villa Escudero Resort дава шанс да изпитате това единствено по рода си преживяване. Основната атракция е ресторантът при водопада Лабасин, където можете да опитате традиционни храни и да се полюбувате на пейзажа. Всъщност говорим не за естествен водопад, а за преливник на язовир, но това по никакъв начин не прави усещането по-малко вълнуващо и приятно.

4

Голямо количество бистра вода се спуска стремително надолу точно до масата, на която похапвате някое завъртяно ястие, типично за островната държава. А краката ви са потънали във водата, която лежерно ви доставя успокоение и създава усещането за мекота и комфорт.

6

Бамбуковите маси са разположени само на няколко крачки от водопада, което позволява прекрасна гледка и хладна освежаваща атмосфера. Тези, които искат да постигнат високо ниво на релакс, могат да се изтегнат близо до стената, покрита с вода и да се насладят на един невероятен масаж.

Други услуги, предлагани във Вила Ескудеро, са гребане на бамбуков сал по Лабасин и турове в селските райони наоколо с колоритен джип. Брането на кокосови орехи също е изключителна атракция за чуждестранните туристи.

5 7
Източник: ТОЕ
За Йоана
Пътуването е начин на живот. Необходимост. Страст. Това е начинът, по който успявам да прекроя себе си, когато ми е нужно. Начинът да изляза от моята реалност. Начинът просто да усещам живота в неговата пъстрота. Късметлии сме, защото днес имаме възможността да видим различни места, да опитаме от колоритността на различните култури, да се запознаем с различни хора от всяко кътче на Земята. Стига да искаме! Мечтата ми е след 50 години да се обърна и да кажа: „Аз успях да видя всичко, което искам!“. Пожелавам го и на вас!