Видеото, което събра света в 2 минути – трябва да го видите!

Гледали сме много клипове, заснети с всякакъв вид технологии. Напоследък дроновете успяват да запечатат с един размах невероятни гледки, които може би не биха ни впечатлили толкова, ако ги видим по друг начин.

Видеото, което ви представяме, е заснето именно с дрон и събира много от най-известните забележителности в световен мащаб в 2 минути. Минути, в които ние лично затаихме дъх. На моменти, докато гледахме кадрите, дори ни спря и сърцето… Ще видите защо! Човек трябва да притежава изключително сериозни умения, за да може в толкова кратко време да събере по правилния начин толкова много емоции и да успее да ги предаде и на тези пред екраните.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Ето такава голяма емоция е този клип на Max Seigal. Кадрите започват от залива Ха Лонг във Виетнам, преминават през Метеора в Гърция, забързания Ню Йорк, Скалистите планини, очарователна Хърватия, Швейцария, Юта, Колорадо, Калифорния и стигат чак до Япония.

Да, има още много кътчета и скрити божествени места по цялата планета. Но не може да се отрече, че емоцията, която това видео носи, е невероятна и неповторима.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!